Hotell i Kristiansand

comfort

 

Comfort Hotel Kristiansand

Comfort-kjeden er sannsynligvis den mest urbane hotellkjeden i Norge, som med sine unike designerhoteller byr på et annerledes opphold uansett hvilken by du befinner deg i. I Kristiansand ligger Comfort Hotel sentralt i byen, med gangavstand til både shopping, bespisning og severdigheter. Det er dessuten et av de mest moderne hotellene i byen, med høy standard på rom og interiør. Hotellet er meget godt egnet for enslige og forretningsreisende, men passer også like bra for turister og par som vil bo sentralt i den mest besøkte byen på Sørlandet. Bestill dette hotellet på billig hotell Kristiansand, Comfort eller www.billige-hotell.no: Kristiansand

Beliggenhet

Kjøpesentre og butikker ligger kun et steinkast fra hotelldøren, og det samme gjør både restauranter og uteliv. Ikke minst kan man ta seg til mange av Kristiansand severdigheter til fots, og følgelig er Comfort Hotel et optimalt oppholdssted dersom du besøker Kristiansand som turist. Har du bruk for kollektivtransport for å komme deg til attraksjoner som Dyrehagen i Kristiansand, så er det heller ikke noe problem. Flyplassen like utenfor byen ligger på Kjevik, og kjøreturen dit tar omtrent 20 minutter med taxi eller bil. Busstasjonen i byen ligger dog 100 meter fra hotelldøren.

Rom

Comfort Hotel Kristiansand har i overkant av 100 gjesterom, der samtlige holder høy standard hva interiør og innredning angår. Rommene er stilrene og flotte, uten at det kan betegnes som luksus, noe den laver prisen for overnatting reflekterer. Man kan velge mellom følgende romtyper: Moderat, Standard (enkelt/dobbelt), Superior, Deluxe og familierom. De største rommene har sengeplass til fem personer. Alle rommene har tilgang til trådløst internett, TV og musikkanlegg, samt air-condition.

Frokost er inkludert i oppholdet.

Fasiliteter

Comfort Hotel Kristiansand har mange små fasiliteter som gjør oppholdet hyggelig for deg, som gratis kaffe og te i resepsjonen, gratis frokost og trådløst internett uten ekstra kostnad. For deg som kommer i forretningssammenheng, så disponerer hotellet flere møterom. Eget treningsrom er også tilgjengelig. Dyr er velkomne, og på søndager kan man dra nytte av sen utsjekking. Har du leiebil kan du også parkere på hotellets eget parkeringsanlegg mot en ekstra kostnad. Frokosten serveres i form av buffet hver eneste dag.